Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

MAHESO

BUNYOLS MAHESO DE BACALLÀ 400 G

9,23 Eur/KG Quantitat Neta:  400
3,69
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 220,00kcal kcal %
Valor energètic en KJ 920,00kJ kJ %
Greixos 9,80GR GR %
Saturats 1,40GR GR %
Hidrats de carboni 25,00GR GR %
Sucres 1,70GR GR %
Fibra alimentària 1,20GR GR %
Proteïnes 7,10GR GR %
Sal 2,60GR GR %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant Gedesco S.A.
ES 26.00740/B CE

  • Composició del producte

    DescripcióBuñuelos de Bacalao.

    Ingredients
    Agua, harina de trigo, aceite de girasol, bacalao (6%), pescado blanco (5%), suero de leche, gasificantes (E 450, bicarbonato sódico), almidón de trigo, perejil, cebollino, huevo en polvo, ajo, sal, espesante (E 415) y emulgente (E 472e). Consultar trazas de alérgenos. Contiene gluten, leche, pescado y huevo. Este producto ha sido elaborado en una fábrica que emplea: soja, crustáceos, moluscos, frutos de cáscara, apio, mostaza y sésamo.

    Condicions de conservació i ús Conservar a -18°C. Una vez descongelado, no volver a congelar. No es necesario descongelar. Sartén o freidora: Fría los buñuelos directamente, en abundante aceite bien caliente (180°C) durante 2¿5 - 3 minutos, hasta que estén bien dorados. En horno: precalentar el horno a 220°C, colocar los buñuelos en una bandeja a media altura y hornear durante 9-10 minutos. Se recomienda poner papel vegetal si se dispone.

    Informacio adicionalPlato preparado ultracongelado. Origen: ESPAÑA

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 220,00kcal kcal %
    Valor energètic en KJ 920,00kJ kJ %
    Greixos 9,80GR GR %
    Saturats 1,40GR GR %
    Hidrats de carboni 25,00GR GR %
    Sucres 1,70GR GR %
    Fibra alimentària 1,20GR GR %
    Proteïnes 7,10GR GR %
    Sal 2,60GR GR %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    Gedesco S.A.


    ES 26.00740/B CE