CALAMAR CONDIS SENCER NET 300 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CONDIS
CALAMAR CONDIS SENCER NET 300 G
21,50 Eur/KG Quantitat Neta: 300Descripció Calamar entero limpio
Ingredients
Calamar patagónico
Condicions de conservació i ús Mantener a -18ºC Cocinar mínimo a 75ºC durante 2 minutos.
Informacio adicional: No volver a congelar una vez descongelado.
Valor energètic 77 kcal % Greixos 1,5 GR % Saturats 0,4 GR % Sucres 0 GR % Sal 1,2 GR %
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | 77,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | 491,00kJ | % |
Greixos | GR | 1,50GR | % |
Saturats | GR | 0,40GR | % |
Hidrats de carboni | GR | 0,00GR | % |
Sucres | GR | 0,00GR | % |
Proteïnes | GR | 15,30GR | % |
Sal | GR | 1,20GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
PASAPESCA S.A.
-
Composició del producte
DescripcióCalamar entero limpio
Ingredients
Calamar patagónicoCondicions de conservació i ús Mantener a -18ºC Cocinar mínimo a 75ºC durante 2 minutos.
Informacio adicionalNo volver a congelar una vez descongelado.
-
Informació nutricional
Valor energètic 77 kcal % Greixos 1,5 GR % Saturats 0,4 GR % Sucres 0 GR % Sal 1,2 GR %
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal 77,00kcal % Valor energètic en KJ kJ 491,00kJ % Greixos GR 1,50GR % Saturats GR 0,40GR % Hidrats de carboni GR 0,00GR % Sucres GR 0,00GR % Proteïnes GR 15,30GR % Sal GR 1,20GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
PASAPESCA S.A.