COLIFLOR 1 UNITAT - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
SIN MARCA
COLIFLOR 1 UNITAT
3,99 Eur/UDescripció COLIFLOR 1 UNI
Condicions de conservació i ús Treure les fulles, tallar el tronc i rentar amb aigua freda. Tallar en ramells i bullir sola o amb altres hortalisses com patata, moniato, pastanaga ... per compondre un plat de verdura. Les substàncies sulfurades beneficioses de la coliflor fan que desprengui una olor intensa durant la cocció. Es pot atenuar afegint a l'aigua un rajolí de suc de llimona, vinagre o llet. També és més inodora si es cuina al vapor. Si la cuinem directament al forn li donarem una textura cruixent a l'exterior. És naturalment rica en fibra i molt poc calòrica i aporta potassi, folats i fitoquímics ensofrats amb efectes beneficiosos per a la salut.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
FRUTAS Y VERDURAS NAVIO, S.A.
-
Composició del producte
DescripcióCOLIFLOR 1 UNI
Condicions de conservació i ús Treure les fulles, tallar el tronc i rentar amb aigua freda. Tallar en ramells i bullir sola o amb altres hortalisses com patata, moniato, pastanaga ... per compondre un plat de verdura. Les substàncies sulfurades beneficioses de la coliflor fan que desprengui una olor intensa durant la cocció. Es pot atenuar afegint a l'aigua un rajolí de suc de llimona, vinagre o llet. També és més inodora si es cuina al vapor. Si la cuinem directament al forn li donarem una textura cruixent a l'exterior. És naturalment rica en fibra i molt poc calòrica i aporta potassi, folats i fitoquímics ensofrats amb efectes beneficiosos per a la salut.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
FRUTAS Y VERDURAS NAVIO, S.A.