Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

CONDIS

CROQUETES CONDIS BACALLÀ 500 G

3,58 Eur/KG Quantitat Neta:  500
1,79
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

Valor energètic 168 kcal % Greixos 6,4 GR 9.4% Saturats 3 GR 14.9% Sucres 4,1 GR 4.5% Sal 1,1 GR 18%

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 187,00kcal 168,00kcal %
Valor energètic en KJ 783,00kJ 705,00kJ %
Greixos 7,10GR 6,40GR 9.4%
Saturats 3,30GR 3,00GR 14.9%
Monoinsaturats 3,20GR 2,90GR %
Poliinsaturats 0,90GR 0,80GR %
Hidrats de carboni 25,00GR 23,00GR 8.7%
Sucres 4,50GR 4,10GR 4.5%
Fibra alimentària 2,30GR 2,10GR %
Proteïnes 4,40GR 4,00GR 7.9%
Sal 1,20GR 1,10GR 18%

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant Fabricado por URKABE BENETAN S.A para IF
ES 26.02626/SS CE

  • Composició del producte

    DescripcióCroqueta de bacalao. Plato precocinado ultracongelado

    Ingredients
    Agua, harina de trigo (gluten), bacalao parcialmente desalado (12%) (pescado), aceite de girasol, pan rallado (harina de trigo (gluten), agua, sal, levadura), suero lácteo, almidón de maíz, cebolla, aceite de oliva virgen, sal y perejil. Puede contener trazas de crustáceo, huevo, soja, apio, mostaza y molusco.

    Condicions de conservació i ús Mantener a -18°C. No volver a congelar una vez descongelado. Freír sin descongelar poniendo pocas unidades en cada tanda para que el aceite no se enfríe. En sartén: 1. Utilizar abundante aceite para que el producto quede totalmente cubierto. 2. Cuando el aceite esté muy caliente (180°C aprox.), freír el producto a fuego medio alto, hasta que estén doradas. En freidora: 1. Freír a temperatura máxima (180°C aprox.) y dejar dorar aproximadamente 3-4 minutos. Dejar reposar 3 minutos una vez fritos

    Informacio adicionalVida útil: 18 meses

  • Informació nutricional

    Valor energètic 168 kcal % Greixos 6,4 GR 9.4% Saturats 3 GR 14.9% Sucres 4,1 GR 4.5% Sal 1,1 GR 18%

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 187,00kcal 168,00kcal %
    Valor energètic en KJ 783,00kJ 705,00kJ %
    Greixos 7,10GR 6,40GR 9.4%
    Saturats 3,30GR 3,00GR 14.9%
    Monoinsaturats 3,20GR 2,90GR %
    Poliinsaturats 0,90GR 0,80GR %
    Hidrats de carboni 25,00GR 23,00GR 8.7%
    Sucres 4,50GR 4,10GR 4.5%
    Fibra alimentària 2,30GR 2,10GR %
    Proteïnes 4,40GR 4,00GR 7.9%
    Sal 1,20GR 1,10GR 18%
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    Fabricado por URKABE BENETAN S.A para IF


    ES 26.02626/SS CE