Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

HÄAGEN-DAZS

GELAT HAAGEN DAZS CARAM.BROWNIE 431 G

13,89 Eur/L Quantitat Neta:  413
6,39
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

Valor energètic 231 kcal % Greixos 14 GR 20% Saturats 8,3 GR 42% Sucres 19 GR 21% Sal 0,2 GR 3%

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 278,00kcal 231,00kcal %
Valor energètic en KJ 1166,00kJ 968,00kJ %
Greixos 16,80GR 14,00GR 20%
Saturats 10,10GR 8,30GR 42%
Hidrats de carboni 27,10GR 22,50GR 9%
Sucres 22,90GR 19,00GR 21%
Fibra alimentària 0,30GR 0,30GR %
Proteïnes 4,40GR 3,70GR 7%
Sal 0,22GR 0,18GR 3%

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant GENERAL MILLS IBERICA S.A.U.
FR 62.817.030 CE

  • Composició del producte

    DescripcióHelado crema sabor a vainilla con salsa de caramelo (10%) y trocitos de bizcocho de chocolate (8%).

    Ingredients
    Nata pasterizada (32%), leche evaporada desnatada, azúcar, yema de huevo, leche evaporada, harina de trigo, jarabe de glucosa, huevo, manteca de coco, aceite refinado de girasol, cacao desgrasado en polvo, sal, gelificante: pectinas, almidón de maíz, aroma natural de vainilla, gasificante: carbonatos de sodio.

    Alérgenos: ver ingredientes en negrita.

    Condicions de conservació i ús Una vez descongelado, no lo vuelva a congelar. Consérvese a temperaturas inferiores a ¿18 °C. Para una mejor experiencia, sacar el helado del frigorífico aproximadamente 10-15 minutos antes de servir.

  • Informació nutricional

    Valor energètic 231 kcal % Greixos 14 GR 20% Saturats 8,3 GR 42% Sucres 19 GR 21% Sal 0,2 GR 3%

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 278,00kcal 231,00kcal %
    Valor energètic en KJ 1166,00kJ 968,00kJ %
    Greixos 16,80GR 14,00GR 20%
    Saturats 10,10GR 8,30GR 42%
    Hidrats de carboni 27,10GR 22,50GR 9%
    Sucres 22,90GR 19,00GR 21%
    Fibra alimentària 0,30GR 0,30GR %
    Proteïnes 4,40GR 3,70GR 7%
    Sal 0,22GR 0,18GR 3%
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    GENERAL MILLS IBERICA S.A.U.


    FR 62.817.030 CE