GELAT NESTLE CHOCOCLACK 4 UNITATS - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
NESTLÉ
GELAT NESTLE CHOCOCLACK 4 UNITATS
0,92 Eur/UDescripció Helado sabor vainilla con recubrimiento y relleno al cacao (39%) y trocitos de almendra (2%)
Ingredients Leche desnatada en polvo, azúcar, grasas vegetales (palma, coco, girasol, colza), suero de leche en polvo, jarabe de glucosa, almendra, cacao magro, leche en polvo, emulgentes (mono y diglicéridos de los ácidos grasos, lecitina de girasol), estabilizantes (goma garrofín, goma guar, carragenanos), cacao, mantequilla, aroma, sal, colorante (annato). Puede contener trazas de otros frutos secos.
Valor energètic 241 kcal % Greixos 16,2 GR 23% Saturats 9 GR 45% Sucres 18,8 GR 21% Sal 0,1 GR 1%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 365,00kcal | 241,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1519,00kJ | 1003,00kJ | % |
Greixos | 24,60GR | 16,20GR | 23% |
Saturats | 13,70GR | 9,00GR | 45% |
Hidrats de carboni | 31,80GR | 21,00GR | 8% |
Sucres | 28,50GR | 18,80GR | 21% |
Fibra alimentària | 0,70GR | 0,50GR | % |
Proteïnes | 3,70GR | 2,40GR | 5% |
Sal | 0,08GR | 0,05GR | 1% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
FRONERI IBERIA SL
-
Composició del producte
DescripcióHelado sabor vainilla con recubrimiento y relleno al cacao (39%) y trocitos de almendra (2%)
Ingredients Leche desnatada en polvo, azúcar, grasas vegetales (palma, coco, girasol, colza), suero de leche en polvo, jarabe de glucosa, almendra, cacao magro, leche en polvo, emulgentes (mono y diglicéridos de los ácidos grasos, lecitina de girasol), estabilizantes (goma garrofín, goma guar, carragenanos), cacao, mantequilla, aroma, sal, colorante (annato). Puede contener trazas de otros frutos secos.
-
Informació nutricional
Valor energètic 241 kcal % Greixos 16,2 GR 23% Saturats 9 GR 45% Sucres 18,8 GR 21% Sal 0,1 GR 1%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 365,00kcal 241,00kcal % Valor energètic en KJ 1519,00kJ 1003,00kJ % Greixos 24,60GR 16,20GR 23% Saturats 13,70GR 9,00GR 45% Hidrats de carboni 31,80GR 21,00GR 8% Sucres 28,50GR 18,80GR 21% Fibra alimentària 0,70GR 0,50GR % Proteïnes 3,70GR 2,40GR 5% Sal 0,08GR 0,05GR 1% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
FRONERI IBERIA SL