LLET PASCUAL SENSE LACTOSA SEMIDESNATADA 1 L - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
PASCUAL
LLET PASCUAL SENSE LACTOSA SEMIDESNATADA 1 L
1,45 Eur/L Quantitat Neta: 1000Descripció Llet semidesnatada UHT sense lactosa amb vitamina B6
Ingredients
Llet semidesnatada, lactasa i vitamina B
Condicions de conservació i ús Un cop obert l'envàs, cal conservar-lo tancat al frigorífic i consumir-lo abans de 3 dies.
Informacio adicional: Apta per a nens i adults intolerants a la lactosa. No apta per a al·lèrgics a la proteïna de llet de vaca. La intolerància a la lactosa és un problema habitual que pot afectar en més o menys a un 34% de la població espanyola. El problema és creixent a com més grans ens fem, però pot aparèixer des que som nens. *Estudi Amber test organolèptic Oct. 2016
Valor energètic 93 kcal % Greixos 3,2 GR 5% Saturats 2,2 GR 11% Sucres 9,4 GR 10% Sal 0,2 GR 4%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 46,00kcal | 93,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 195,00kJ | 390,00kJ | % |
Greixos | 1,60GR | 3,20GR | 5% |
Saturats | 1,10GR | 2,20GR | 11% |
Hidrats de carboni | 4,70GR | 9,40GR | 4% |
Sucres | 4,70GR | 9,40GR | 10% |
Proteïnes | 3,30GR | 6,60GR | 13% |
Sal | 0,12GR | 0,24GR | 4% |
Vitamina B6 | 0,11ME | ME | 7.5% |
Calci | 120,00ME | 240,00ME | 30% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Calidad Pascual, SAU.
ES 15.00220/BU CE; ES 15.05401/B CE
-
Composició del producte
DescripcióLlet semidesnatada UHT sense lactosa amb vitamina B6
Ingredients
Llet semidesnatada, lactasa i vitamina BCondicions de conservació i ús Un cop obert l'envàs, cal conservar-lo tancat al frigorífic i consumir-lo abans de 3 dies.
Informacio adicionalApta per a nens i adults intolerants a la lactosa. No apta per a al·lèrgics a la proteïna de llet de vaca. La intolerància a la lactosa és un problema habitual que pot afectar en més o menys a un 34% de la població espanyola. El problema és creixent a com més grans ens fem, però pot aparèixer des que som nens. *Estudi Amber test organolèptic Oct. 2016
-
Informació nutricional
Valor energètic 93 kcal % Greixos 3,2 GR 5% Saturats 2,2 GR 11% Sucres 9,4 GR 10% Sal 0,2 GR 4%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 46,00kcal 93,00kcal % Valor energètic en KJ 195,00kJ 390,00kJ % Greixos 1,60GR 3,20GR 5% Saturats 1,10GR 2,20GR 11% Hidrats de carboni 4,70GR 9,40GR 4% Sucres 4,70GR 9,40GR 10% Proteïnes 3,30GR 6,60GR 13% Sal 0,12GR 0,24GR 4% Vitamina B6 0,11ME ME 7.5% Calci 120,00ME 240,00ME 30% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Calidad Pascual, SAU.
ES 15.00220/BU CE; ES 15.05401/B CE