MEL GSF AMB LLIMONA 350 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
GRANJA SAN FRANCISCO
MEL GSF AMB LLIMONA 350 G
14,00 Eur/KG Quantitat Neta: 350Descripció Especialitat de mel amb suc de llimona i vitamina C
Ingredients
Miel de flores (97%), zumo concentrado de limón (1,2%), vitamina C, corrector de acidez (citrato sódico), aroma natural de limón con otros aromas naturales.
Condicions de conservació i ús Es recomana mantenir a temperatura moderada, en un lloc sec. No escalfar.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 320,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1359,00kJ | kJ | % |
Greixos | 0,20GR | GR | % |
Saturats | 0,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 79,00GR | GR | % |
Sucres | 79,00GR | GR | % |
Proteïnes | 0,20GR | GR | % |
Sal | 0,35GR | GR | % |
Vitamina C | 30,00ME | ME | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Granja San Francisco, S.L.U.
-
Composició del producte
DescripcióEspecialitat de mel amb suc de llimona i vitamina C
Ingredients
Miel de flores (97%), zumo concentrado de limón (1,2%), vitamina C, corrector de acidez (citrato sódico), aroma natural de limón con otros aromas naturales.Condicions de conservació i ús Es recomana mantenir a temperatura moderada, en un lloc sec. No escalfar.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 320,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1359,00kJ kJ % Greixos 0,20GR GR % Saturats 0,00GR GR % Hidrats de carboni 79,00GR GR % Sucres 79,00GR GR % Proteïnes 0,20GR GR % Sal 0,35GR GR % Vitamina C 30,00ME ME % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Granja San Francisco, S.L.U.