PIZZA RISTORANTE BOLOGNESE 374 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
RISTORANTE
PIZZA RISTORANTE BOLOGNESE 374 G
9,57 Eur/KG Quantitat Neta: 375Descripció Pizza tomàquet, carn picada de boví i formatge
Ingredients
29% de tomàquets tamisats, farina de blat, 13% de carn picada de boví, 7,7% de formatge (mozzarella, edam), oli refinat de llavor de nap, 3,6% de cebes fregides (cebes, oli refinat de llavor de nap), 3,6% de trossets de tomàquet, aigua, llevat, sucre, sal, pebre vermell, plantes aromàtiques, midó modificat, potenciador del gust (glutamat monosòdic), all, espècies, albergínies, aroma, hidrolitzat de proteïna vegetal, oli refinat de gira-sol, dextrosa, maltodextrina, caramel, pastanaga en pols, vinagre d'alcohol, cebes, pasta de tomàquet
Condicions de conservació i ús Congelador *** (-18?°C). No torneu a congelar el producte després d'haver-lo descongelat. 1. Preescalfeu el forn (elèctric: 220 °C). 2. Retireu l'embolcall del producte. 3. Col·loqueu la pizza congelada a la reixeta, introduïu la reixeta en el terç inferior del forn i fornegeu-la entre 10 i 12 min.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 209,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 876,00kJ | kJ | % |
Greixos | 8,80GR | GR | % |
Saturats | 2,30GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 23,00GR | GR | % |
Sucres | 3,10GR | GR | % |
Proteïnes | 8,60GR | GR | % |
Sal | 1,20GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B
-
Composició del producte
DescripcióPizza tomàquet, carn picada de boví i formatge
Ingredients
29% de tomàquets tamisats, farina de blat, 13% de carn picada de boví, 7,7% de formatge (mozzarella, edam), oli refinat de llavor de nap, 3,6% de cebes fregides (cebes, oli refinat de llavor de nap), 3,6% de trossets de tomàquet, aigua, llevat, sucre, sal, pebre vermell, plantes aromàtiques, midó modificat, potenciador del gust (glutamat monosòdic), all, espècies, albergínies, aroma, hidrolitzat de proteïna vegetal, oli refinat de gira-sol, dextrosa, maltodextrina, caramel, pastanaga en pols, vinagre d'alcohol, cebes, pasta de tomàquetCondicions de conservació i ús Congelador *** (-18?°C). No torneu a congelar el producte després d'haver-lo descongelat. 1. Preescalfeu el forn (elèctric: 220 °C). 2. Retireu l'embolcall del producte. 3. Col·loqueu la pizza congelada a la reixeta, introduïu la reixeta en el terç inferior del forn i fornegeu-la entre 10 i 12 min.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 209,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 876,00kJ kJ % Greixos 8,80GR GR % Saturats 2,30GR GR % Hidrats de carboni 23,00GR GR % Sucres 3,10GR GR % Proteïnes 8,60GR GR % Sal 1,20GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B