PIZZA RISTORANTE FUNGHI 374 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
RISTORANTE
PIZZA RISTORANTE FUNGHI 374 G
9,84 Eur/KG Quantitat Neta: 365Descripció Pizza amb tomàquet, xampinyons i formatge.
Ingredients
Farina de blat, 25% de tomàquets tamisats, 16% de xampinyons, 15% de formatge (edam, mozzarella), oli refinat de llavor de nap, aigua, llevat, sal, sucre, midó modificat, mantega de palma, xampinyons en pols, all, julivert, orenga, hidrolitzat de proteïna vegetal, maltodextrina, caramel, aroma
Condicions de conservació i ús Congelador *** (-18?°C). No torneu a congelar el producte després d'haver-lo descongelat. 1. Preescalfeu el forn (elèctric: 220 °C). 2. Retireu l'embolcall del producte. 3. Col·loqueu la pizza congelada a la reixeta. Poseu la reixeta en el terç inferior del forn i fornegeu-la entre 11 i 13 min.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 232,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 969,00kJ | kJ | % |
Greixos | 12,00GR | GR | % |
Saturats | 3,10GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 22,00GR | GR | % |
Sucres | 2,40GR | GR | % |
Proteïnes | 7,60GR | GR | % |
Sal | 1,10GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B
-
Composició del producte
DescripcióPizza amb tomàquet, xampinyons i formatge.
Ingredients
Farina de blat, 25% de tomàquets tamisats, 16% de xampinyons, 15% de formatge (edam, mozzarella), oli refinat de llavor de nap, aigua, llevat, sal, sucre, midó modificat, mantega de palma, xampinyons en pols, all, julivert, orenga, hidrolitzat de proteïna vegetal, maltodextrina, caramel, aromaCondicions de conservació i ús Congelador *** (-18?°C). No torneu a congelar el producte després d'haver-lo descongelat. 1. Preescalfeu el forn (elèctric: 220 °C). 2. Retireu l'embolcall del producte. 3. Col·loqueu la pizza congelada a la reixeta. Poseu la reixeta en el terç inferior del forn i fornegeu-la entre 11 i 13 min.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 232,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 969,00kJ kJ % Greixos 12,00GR GR % Saturats 3,10GR GR % Hidrats de carboni 22,00GR GR % Sucres 2,40GR GR % Proteïnes 7,60GR GR % Sal 1,10GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B