Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

RISTORANTE

PIZZA RISTORANTE FUNGHI 374 G

9,84 Eur/KG Quantitat Neta:  365
3,59
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 232,00kcal kcal %
Valor energètic en KJ 969,00kJ kJ %
Greixos 12,00GR GR %
Saturats 3,10GR GR %
Hidrats de carboni 22,00GR GR %
Sucres 2,40GR GR %
Proteïnes 7,60GR GR %
Sal 1,10GR GR %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B

  • Composició del producte

    DescripcióPizza amb tomàquet, xampinyons i formatge.

    Ingredients
    Farina de blat, 25% de tomàquets tamisats, 16% de xampinyons, 15% de formatge (edam, mozzarella), oli refinat de llavor de nap, aigua, llevat, sal, sucre, midó modificat, mantega de palma, xampinyons en pols, all, julivert, orenga, hidrolitzat de proteïna vegetal, maltodextrina, caramel, aroma

    Condicions de conservació i ús Congelador *** (-18?°C). No torneu a congelar el producte després d'haver-lo descongelat. 1. Preescalfeu el forn (elèctric: 220 °C). 2. Retireu l'embolcall del producte. 3. Col·loqueu la pizza congelada a la reixeta. Poseu la reixeta en el terç inferior del forn i fornegeu-la entre 11 i 13 min.

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 232,00kcal kcal %
    Valor energètic en KJ 969,00kJ kJ %
    Greixos 12,00GR GR %
    Saturats 3,10GR GR %
    Hidrats de carboni 22,00GR GR %
    Sucres 2,40GR GR %
    Proteïnes 7,60GR GR %
    Sal 1,10GR GR %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    Dr. Oetker Ibérica S.A.


    40.22369/B