PIZZA RISTORANTE MOZZARELLA 335 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
RISTORANTE
PIZZA RISTORANTE MOZZARELLA 335 G
10,72 Eur/KG Quantitat Neta: 335Descripció Pizza amb tomàquet, formatge mozzarella i alfàbrega.
Ingredients
Farina de blat, 22% de tomàquets tamisats, 22% de formatge mozzarella, oli refinat de llavor de nap, formatge edam, 4,3% de trossets de tomàquet, aigua, llevat, alfàbrega, sal, sucre, julivert, espinacs, midó modificat, mantega de palma, all, suc de llimona, pebre negre, hidrolitzat de proteïna vegetal, maltodextrina, pebre de Caiena, caramel, aroma
Condicions de conservació i ús Congelador *** (-18?°C). No torneu a congelar el producte després d'haver-lo descongelat. 1. Preescalfeu el forn (elèctric: 220 °C). 2. Retireu l'embolcall del producte. 3. Col·loqueu la pizza congelada a la reixeta, introduïu la reixeta en el terç inferior del forn i fornegeu-la entre 10 i 12 min.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 261,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1091,00kJ | kJ | % |
Greixos | 13,00GR | GR | % |
Saturats | 4,60GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 24,00GR | GR | % |
Sucres | 2,80GR | GR | % |
Proteïnes | 10,00GR | GR | % |
Sal | 1,00GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B
-
Composició del producte
DescripcióPizza amb tomàquet, formatge mozzarella i alfàbrega.
Ingredients
Farina de blat, 22% de tomàquets tamisats, 22% de formatge mozzarella, oli refinat de llavor de nap, formatge edam, 4,3% de trossets de tomàquet, aigua, llevat, alfàbrega, sal, sucre, julivert, espinacs, midó modificat, mantega de palma, all, suc de llimona, pebre negre, hidrolitzat de proteïna vegetal, maltodextrina, pebre de Caiena, caramel, aromaCondicions de conservació i ús Congelador *** (-18?°C). No torneu a congelar el producte després d'haver-lo descongelat. 1. Preescalfeu el forn (elèctric: 220 °C). 2. Retireu l'embolcall del producte. 3. Col·loqueu la pizza congelada a la reixeta, introduïu la reixeta en el terç inferior del forn i fornegeu-la entre 10 i 12 min.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 261,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1091,00kJ kJ % Greixos 13,00GR GR % Saturats 4,60GR GR % Hidrats de carboni 24,00GR GR % Sucres 2,80GR GR % Proteïnes 10,00GR GR % Sal 1,00GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B