PIZZA RISTORANTE QUATTRO FORMATGI 340 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
RISTORANTE
PIZZA RISTORANTE QUATTRO FORMATGI 340 G
10,56 Eur/KG Quantitat Neta: 340Descripció Pizza mozzarella, formatge edam, formatge emmental i formatge blau.
Ingredients
Farina de blat, 24% de tomàquets tamisats, 11% de formatge mozzarella, 11% de formatge edam, nata per muntar, oli refinat de llavor de nap, 4.2% de formatge emmental, aigua, llevat, 0,7% de formatge blau, sucre, sal, alfàbrega, salsa de soja (aigua, faves de soja, sal, farina de blat), midó modificat, oli d'oliva verge extra, espècies, orenga, hidrolitzat de proteïna vegetal, maltodextrina, all, caramel
Condicions de conservació i ús Congelador *** (-18?°C). No torneu a congelar el producte després d'haver-lo descongelat. 1. Preescalfeu el forn (elèctric: 220 °C). 2. Retireu l'embolcall del producte. 3. Col·loqueu la pizza congelada a la reixeta. Poseu la reixeta en el terç inferior del forn i fornegeu-la entre 11 i 13 min.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 265,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1110,00kJ | kJ | % |
Greixos | 14,00GR | GR | % |
Saturats | 6,20GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 24,00GR | GR | % |
Sucres | 2,90GR | GR | % |
Proteïnes | 11,00GR | GR | % |
Sal | 1,10GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B
-
Composició del producte
DescripcióPizza mozzarella, formatge edam, formatge emmental i formatge blau.
Ingredients
Farina de blat, 24% de tomàquets tamisats, 11% de formatge mozzarella, 11% de formatge edam, nata per muntar, oli refinat de llavor de nap, 4.2% de formatge emmental, aigua, llevat, 0,7% de formatge blau, sucre, sal, alfàbrega, salsa de soja (aigua, faves de soja, sal, farina de blat), midó modificat, oli d'oliva verge extra, espècies, orenga, hidrolitzat de proteïna vegetal, maltodextrina, all, caramelCondicions de conservació i ús Congelador *** (-18?°C). No torneu a congelar el producte després d'haver-lo descongelat. 1. Preescalfeu el forn (elèctric: 220 °C). 2. Retireu l'embolcall del producte. 3. Col·loqueu la pizza congelada a la reixeta. Poseu la reixeta en el terç inferior del forn i fornegeu-la entre 11 i 13 min.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 265,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1110,00kJ kJ % Greixos 14,00GR GR % Saturats 6,20GR GR % Hidrats de carboni 24,00GR GR % Sucres 2,90GR GR % Proteïnes 11,00GR GR % Sal 1,10GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B