Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

RISTORANTE

PIZZA RISTORANTE SPINACI 390 G

9,21 Eur/KG Quantitat Neta:  390
3,59
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 220,00kcal kcal %
Valor energètic en KJ 921,00kJ kJ %
Greixos 11,00GR GR %
Saturats 2,80GR GR %
Hidrats de carboni 21,00GR GR %
Sucres 2,50GR GR %
Proteïnes 7,10GR GR %
Sal 0,99GR GR %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B

  • Composició del producte

    DescripcióPizza amb tomàquet, espinacs i formatge.

    Ingredients
    Farina de blat, 24% de tomàquets tamisats, 20% d'espinacs, 14% de formatge (mozzarella, edam), oli refinat de llavor de nap, aigua, llevat, sal, sucre, midó modificat, mantega de palma, all, hidrolitzat de proteïna vegetal, maltodextrina, pebre de Caiena, caramel, aroma

    Condicions de conservació i ús Congelador *** (-18?°C). No torneu a congelar el producte després d'haver-lo descongelat. 1. Preescalfeu el forn (elèctric: 220 °C). 2. Retireu l'embolcall del producte. 3. Col·loqueu la pizza congelada a la reixeta. Poseu la reixeta en el terç inferior del forn i fornegeu-la entre 11 i 13 min.

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 220,00kcal kcal %
    Valor energètic en KJ 921,00kJ kJ %
    Greixos 11,00GR GR %
    Saturats 2,80GR GR %
    Hidrats de carboni 21,00GR GR %
    Sucres 2,50GR GR %
    Proteïnes 7,10GR GR %
    Sal 0,99GR GR %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    Dr. Oetker Ibérica S.A.


    40.22369/B