PIZZA RISTORANTE TONNO 355 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
RISTORANTE
PIZZA RISTORANTE TONNO 355 G
10,11 Eur/KG Quantitat Neta: 355Descripció Pizza de tomàquet, tonyina i formatge.
Ingredients
Farina de blat, 26% de tomàquets tamisats, 14% de formatge (edam, mozzarella), 8,8% de tonyina, oli refinat de llavor de nap, 4,7% de cebes fregides (cebes, oli refinat de llavor de nap), aigua, llevat, sal, oli refinat de soja, sucre, tàperes confitades (tàperes, vinagre d'alcohol, sal), midó modificat, plantes aromàtiques, mantega de palma, all, pebre negre, hidrolitzat de proteïna vegetal, maltodextrina, caramel, aroma
Condicions de conservació i ús Congelador *** (-18?°C). No torneu a congelar el producte després d'haver-lo descongelat. 1. Preescalfeu el forn (elèctric: 220 °C). 2. Retireu l'embolcall del producte. 3. Col·loqueu la pizza congelada a la reixeta. Poseu la reixeta en el terç inferior del forn i fornegeu-la entre 11 i 13 min.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 262,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1093,00kJ | kJ | % |
Greixos | 14,00GR | GR | % |
Saturats | 3,40GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 23,00GR | GR | % |
Sucres | 2,90GR | GR | % |
Proteïnes | 9,30GR | GR | % |
Sal | 1,20GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B
-
Composició del producte
DescripcióPizza de tomàquet, tonyina i formatge.
Ingredients
Farina de blat, 26% de tomàquets tamisats, 14% de formatge (edam, mozzarella), 8,8% de tonyina, oli refinat de llavor de nap, 4,7% de cebes fregides (cebes, oli refinat de llavor de nap), aigua, llevat, sal, oli refinat de soja, sucre, tàperes confitades (tàperes, vinagre d'alcohol, sal), midó modificat, plantes aromàtiques, mantega de palma, all, pebre negre, hidrolitzat de proteïna vegetal, maltodextrina, caramel, aromaCondicions de conservació i ús Congelador *** (-18?°C). No torneu a congelar el producte després d'haver-lo descongelat. 1. Preescalfeu el forn (elèctric: 220 °C). 2. Retireu l'embolcall del producte. 3. Col·loqueu la pizza congelada a la reixeta. Poseu la reixeta en el terç inferior del forn i fornegeu-la entre 11 i 13 min.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 262,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1093,00kJ kJ % Greixos 14,00GR GR % Saturats 3,40GR GR % Hidrats de carboni 23,00GR GR % Sucres 2,90GR GR % Proteïnes 9,30GR GR % Sal 1,20GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B