SPAGHETTINI GAROFALO 500 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
GAROFALO
SPAGHETTINI GAROFALO 500 G
3,30 Eur/KG Quantitat Neta: 500Descripció Pasta de sèmola de blat dur
Ingredients
Sèmola de blat durConté gluten.
Condicions de conservació i ús Emmagatzemar en un lloc fresc i sec. Preservar de la llum solar. Temps de cocció: 6 minuts aproximadament.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 357,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1516,00kJ | kJ | % |
Greixos | 1,00GR | GR | % |
Saturats | 0,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 73,00GR | GR | % |
Sucres | 2,00GR | GR | % |
Proteïnes | 14,00GR | GR | % |
Sal | 0,00GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Herba Ricemills. S.L.U.
-
Composició del producte
DescripcióPasta de sèmola de blat dur
Ingredients
Sèmola de blat durConté gluten.Condicions de conservació i ús Emmagatzemar en un lloc fresc i sec. Preservar de la llum solar. Temps de cocció: 6 minuts aproximadament.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 357,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1516,00kJ kJ % Greixos 1,00GR GR % Saturats 0,00GR GR % Hidrats de carboni 73,00GR GR % Sucres 2,00GR GR % Proteïnes 14,00GR GR % Sal 0,00GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Herba Ricemills. S.L.U.