TERRINA HÄAGEN-DAZS SALTED CARAMEL 460 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
HÄAGEN-DAZS
TERRINA HÄAGEN-DAZS SALTED CARAMEL 460 G
13,89 Eur/L Quantitat Neta: 400Descripció Gelat crema de caramel amb salsa de caramel salat (10%) i trossets de caramel salat (8%).
Ingredients
Nata pasteuritzada (31%), sucre, llet evaporada desnatada, rovell d'ou, xarop de glucosa, mantega, xarop de glucosa deshidratada, llet evaporada, mantega de coco, sal, emulgent: lecitina de gira-sol; aroma natural de vainilla, gelificant: pectines
Condicions de conservació i ús Una vegada descongelat, no es pot tornar a congelar. Conservar a temperatures inferiors a -18 °C.
Valor energètic 243 kcal % Greixos 14,7 GR 21% Saturats 9,3 GR 46% Sucres 20,1 GR 22% Sal 0,5 GR 9%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 282,00kcal | 243,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1182,00kJ | 1013,00kJ | % |
Greixos | 17,20GR | 14,70GR | 21% |
Saturats | 10,80GR | 9,30GR | 46% |
Hidrats de carboni | 27,80GR | 24,00GR | 9% |
Sucres | 23,50GR | 20,10GR | 22% |
Fibra alimentària | 0,00GR | 0,00GR | % |
Proteïnes | 4,10GR | 3,50GR | 7% |
Sal | 0,60GR | 0,51GR | 9% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
General Mills Ibérica S.A.U.
FR 62.817.030 CE
-
Composició del producte
DescripcióGelat crema de caramel amb salsa de caramel salat (10%) i trossets de caramel salat (8%).
Ingredients
Nata pasteuritzada (31%), sucre, llet evaporada desnatada, rovell d'ou, xarop de glucosa, mantega, xarop de glucosa deshidratada, llet evaporada, mantega de coco, sal, emulgent: lecitina de gira-sol; aroma natural de vainilla, gelificant: pectinesCondicions de conservació i ús Una vegada descongelat, no es pot tornar a congelar. Conservar a temperatures inferiors a -18 °C.
-
Informació nutricional
Valor energètic 243 kcal % Greixos 14,7 GR 21% Saturats 9,3 GR 46% Sucres 20,1 GR 22% Sal 0,5 GR 9%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 282,00kcal 243,00kcal % Valor energètic en KJ 1182,00kJ 1013,00kJ % Greixos 17,20GR 14,70GR 21% Saturats 10,80GR 9,30GR 46% Hidrats de carboni 27,80GR 24,00GR 9% Sucres 23,50GR 20,10GR 22% Fibra alimentària 0,00GR 0,00GR % Proteïnes 4,10GR 3,50GR 7% Sal 0,60GR 0,51GR 9% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
General Mills Ibérica S.A.U.
FR 62.817.030 CE