XURROS MAHESO LLAÇOS 400 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
MAHESO
XURROS MAHESO LLAÇOS 400 G
Descripció Xurros llaç
Ingredients
Aigua, farina de blat, sèrum de llet, sal i sucre. Consultar traces d'al·lergògens. Conté gluten i llet. Aquest producte ha estat elaborat en una fàbrica que fa servir: Ou, soja, peix, crustacis, mol·luscos, fruits amb clofolla, api, mostassa
Condicions de conservació i ús Conservar a -18 °C. Un cop descongelat, no tornar a congelar. No cal descongelar. Fregir amb abundant oli molt calent. A la paella, el temps de fregit serà de 2 a 3 minuts, i es buscarà el daurat ideal. A la fregidora, el temps de fregit serà de 2,5 a 3 minuts a 180 °C. Recomanacions: És aconsellable fregir en petites quantitats per evitar que s'enganxin entre ells a la paella o fregidora. Empolvorar els xurros amb sucre un cop fregits.
Informacio adicional: Plat preparat ultracongelat.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 167,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 707,00kJ | kJ | % |
Greixos | 0,80GR | GR | 1% |
Saturats | 0,30GR | GR | 2% |
Hidrats de carboni | 33,00GR | GR | 13% |
Sucres | 8,50GR | GR | 9% |
Fibra alimentària | 2,20GR | GR | % |
Proteïnes | 5,90GR | GR | 12% |
Sal | 1,30GR | GR | 21% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Gedesco S.A.
ES 26.00740/B CE
-
Composició del producte
DescripcióXurros llaç
Ingredients
Aigua, farina de blat, sèrum de llet, sal i sucre. Consultar traces d'al·lergògens. Conté gluten i llet. Aquest producte ha estat elaborat en una fàbrica que fa servir: Ou, soja, peix, crustacis, mol·luscos, fruits amb clofolla, api, mostassaCondicions de conservació i ús Conservar a -18 °C. Un cop descongelat, no tornar a congelar. No cal descongelar. Fregir amb abundant oli molt calent. A la paella, el temps de fregit serà de 2 a 3 minuts, i es buscarà el daurat ideal. A la fregidora, el temps de fregit serà de 2,5 a 3 minuts a 180 °C. Recomanacions: És aconsellable fregir en petites quantitats per evitar que s'enganxin entre ells a la paella o fregidora. Empolvorar els xurros amb sucre un cop fregits.
Informacio adicionalPlat preparat ultracongelat.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 167,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 707,00kJ kJ % Greixos 0,80GR GR 1% Saturats 0,30GR GR 2% Hidrats de carboni 33,00GR GR 13% Sucres 8,50GR GR 9% Fibra alimentària 2,20GR GR % Proteïnes 5,90GR GR 12% Sal 1,30GR GR 21% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Gedesco S.A.
ES 26.00740/B CE